1 מנה = 1 כף = 25 קלוריות ( ½ מנת שומן)
המרכיבים:
1 גביע יוגורט ביו 1.5%
3 כפות שמן זית
1 כף חומץ
½ בצל קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה או שמיר קצוץ.
מלח ופלפל לתיבול.
ניתן לגוון עם תוספות תבלינים:
אורגנו, בזיליקום, שום, תימין וכיוצ"ב.
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים.
לצנן לפחות שעה לפני ההגשה להתמזגות טעמים.
הכותבת היא דיאטנית קלינית M.Sc, מתמחה בגישות חדשות לטיפול בעודף משקל במבוגרים ובילדים
www.lightneasy.net